Skip to Content

Vijf goede redenen om te vertrouwen op de wasmiddelen van Le Chat.

Le Chat zet alles op alles om je huid en je wasgoed met de grootste toewijding te verzorgen. Lees hier waarom Le Chat je vertrouwen verdient.

1. UNIEKE EXPERTISE

Le Chat begon al in de 20e eeuw met de productie van zeep op basis van natuurlijke ingrediënten. Het merk breidde zijn assortiment in de loop der jaren uit en in 1979 bracht Le Chat een machinewasmiddel op de markt. Het eerste echte waspoeder met marseillezeep was geschikt voor alle textieltypes, en werd speciaal ontwikkeld om het risico op allergische reacties van de huid zo klein mogelijk te maken. Bovendien bleef het even efficiënt in de bestrijding van vlekken!

2. BEWEZEN EXPERTISE

Le Chat bedenkt de formules voor wasproducten in samenwerking met een team van wetenschappers dat bestaat uit allergologen, dermatologen en experten in de hygiëne. Het merk gebruikt uitsluitend hypoallergeen* parfum, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Alle wasmiddelen worden ook eerst dermatologisch getest voor ze op de markt worden gebracht.

3. EEN LANG VERHAAL VAN INNOVATIES

Van bij het prille begin, meer dan een eeuw geleden, is de geschiedenis van Le Chat een verhaal van innovaties: het eerste hypoallergene* waspoeder, speciaal wasmiddel voor de gevoelige huid, wasproducten aangepast aan babyhuid en babykleertjes, groot assortiment wasverzachters …

4. EEN ZEER EFFICIËNTE WASKRACHT

De wasmiddelen van Le Chat zijn zeer krachtig tegen vuil en tegelijk zeer zacht voor gevoelige huidtypes. Om dat resultaat te bereiken werden en worden de producten voortdurend veelvuldig onderzocht en getest op hun waskracht: is de vlekbestrijding voldoende doeltreffend, hoe reageren de diverse textielsoorten, blijven de kleuren intact? Door je kleren te wassen met de wasmiddelen van Le Chat blijven ze vlekkeloos schoon, zien de kleuren er altijd even stralend uit en blijft de stof mooi en zacht.

5. ENGAGEMENT

Le Chat wil er zich met zijn wasproducten toe verbinden om de gevoelige huid van het hele gezin, en meer specifiek de babyhuid, te beschermen en het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Alle formules, van de wasmiddelen tot de wasverzachters, bevatten alleen hypoallergene* parfums en werden uitgebreid getest door dokters en wetenschappers. Zo is Le Chat verzekerd van een sterke dermatologische garantie.

* Ontwikkeld om het risico op allergische reacties mogelijk te beperken

Gerelateerde artikels

  • Wassymbolen en hun betekenis

  • Vloeibaar wasmiddel of poederwasmiddel: wat is het verschil?

  • Al meer dan 110 jaar de specialist voor je wasgoed!

Gerelateerde producten

  • Le Chat Discs Sensitive

    Le Chat Discs Sensitive